Spaghetti aux légumes du printemps

Spaghetti aux légumes du printemps

4.7 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1200 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de petits pois frais
  • 150 g de carottes coupées en rondelles
  • 150 g de navet coupé en dés
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 20 g de beurre
  • 20 g de pousses d'épinards frais

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 535.4 mg
Protein 13.9 g
Kalori 1371.3 kJ / 327.8 kcal
Yağ 8.3 g
Lif 5.4 g
Doymuş Yağ 4.8 g
Karbonhidrat 49.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...