Cihazlar ve Aksesuarlar
Lahana Yatağında Kızarmış Onsen Yumurtası
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
panko (Japon galeta unu)150 g
-
su1000 g
-
yumurta oda ısısında6
-
ayçiçek yağı kızartmak için
-
beyaz lahana ince doğranmış (0.25-0.5 cm)200 g
-
teriyaki sos üzerine gezdirmek için6 yk
-
kırmızı chili biberi ince doğranmış, serpmek için1
-
kişniş, taze doğranmış, süslemek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
822.8 mg
Protein
11.5 g
Kalori
833.6 kJ /
199.2 kcal
Yağ
6.5 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
23.3 g