Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème pâtissière à l'amande (la veille)
- 500 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 2 gouttes d'extrait naturel d'amande
- 35 g de fécule de maïs
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- le zeste d'1½ citrons verts non traités
La pâte feuilletée (le jour même)
- 200 g de beurre coupé en cubes de 1 cm et congelés
- 200 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 2 pincées de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- sucre glace
Le dressage
- 1 fruit de la Passion, la pulpe seulement
- 300 g de mangue mûre, en cubes
- sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2310.9 kJ / 552.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 53.8 g
- Yağ
- 33.7 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 128.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r912131