Cihazlar ve Aksesuarlar
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 35 dk
2 porsiyon
Malzemeler
Fermente Kırmızı Lahana
-
kırmızı lahana dörde bölünmüş300 g
-
tuz10 g
-
kırmızı şarap200 g
-
sherry sirkesi (bk. Öneriler)100 g
-
sumak1 tutam
-
tane karabiber2 adet
-
yıldız anason¼ adet
-
karanfil1
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
Kereviz Püresi
-
kereviz soyulmuş, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)260 g
-
tam yağlı süt130 g
-
krema, %35 yağ130 g
-
tuz5 g
Kızarmış Ördek Göğsü
-
su3300 g
-
tuz150 g
-
ördek göğsü, derili, kemiksiz (her biri yaklaşık 200 g, yan kısımlarındaki fazla yağları alınmış)2
Birleştirme
-
pancar suyu70 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş, soğuk60 g
-
mısır nişastası10 g
-
su10 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 2 porsiyon
Sodyum
64767.6 mg
Protein
80.9 g
Kalori
7408.6 kJ /
1770.7 kcal
Yağ
117.6 g
Lif
11.5 g
Doymuş Yağ
66.8 g
Karbonhidrat
61.9 g