Cihazlar ve Aksesuarlar
Baklava Cheesecake
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
10 porsiyon
Malzemeler
-
Antep fıstığı kabuksuz, soyulmuş50 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş, yağlamak için ekstra tereyağı60 g
-
baklava yufkası (yaklaşık 30 cm x 40 cm)6 adet
-
labne500 g
-
krema, en az %30 yağ içeren120 g
-
şeker270 g
-
yumurta3
-
su120 g
-
gül suyu (isteğe bağlı)20 g
-
bal50 g
-
toz tarçın¼ tk
-
kakule, toz2 - 3 tutam
-
Antep fıstığı file, servis etmek için
-
gül yaprağı (isteğe bağlı) kuru, servis için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
220.2 mg
Protein
5.8 g
Kalori
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Yağ
25.6 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
13.7 g
Karbonhidrat
34.2 g