Cihazlar ve Aksesuarlar
Kuzu Pirzola, Ratatuy, Fasulye ve Patates Graten
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı ekstra 1 tk zeytinyağı80 g
-
diş sarımsak5
-
kekik, taze sadece yaprakları10 dal
-
karabiber1 tk
-
kuzu pirzola tek parça halinde, kemikli800 g
-
patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)800 g
-
süt250 g
-
krema en az %30 yağ oranlı100 g
-
muskat, toz¼ tk
-
tuz3 tk
-
maydanoz, taze sadece yaprakları2 dal
-
patlıcan küp küp kesilmiş (yakl. 1.5 cm)200 g
-
kabak küp küp kesilmiş (yakl. 1.5 cm)200 g
-
sarı kaliforniya biberi parçalara bölünmüş (1.5 cm)300 g
-
soğan parçalara bölünmüş (1.5 cm)100 g
-
70 g subeyaz şarap70 g
-
su150 g
-
domates püresi20 g
-
ev yapımı sebze bulyon (isteğe bağlı) bk. Öneriler1 tk
-
Fransız fasulyesi uçları kesilmiş500 g
-
tuz serpmek için
-
zeytinyağı pirzolaları pişirmek için
-
domates küp küp kesilmiş (yakl. 1.5 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı doğranmış1 yk
-
tereyağı kapları yağlamak için ekstra tereyağı1 yk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1740.9 mg
Protein
49.3 g
Kalori
3665.2 kJ /
876 kcal
Yağ
47.4 g
Lif
20.4 g
Doymuş Yağ
17.5 g
Karbonhidrat
71.8 g