Cihazlar ve Aksesuarlar
Kırmızı Şarapta Yavaş Pişirilmiş Armut
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 30 dk
5 porsiyon
Malzemeler
-
kırmızı şarap750 g
-
su350 g
-
şeker400 g
-
çubuk tarçın2
-
yıldız anason2
-
portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları (yakl. 1 cm x 3-4 cm)2 adet
-
armut soyulmuş hali yakl. 140 g5
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
13.6 mg
Protein
1 g
Kalori
2299.2 kJ /
549.5 kcal
Yağ
0.3 g
Lif
6.4 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
113.5 g