Cihazlar ve Aksesuarlar
Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
Tart Tabanı
-
tam buğday unu tezgahı unlamak için ekstra un200 g
-
kişniş yaprağı10 g
-
zeytinyağı80 g
-
su50 g
-
tuz½ tk
İç Dolgusu
-
maydanoz, taze sadece yaprakları15 g
-
zeytinyağı70 g
-
soğan dörde bölünmüş230 g
-
diş sarımsak2
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
kestane mantarı dörde bölünmüş300 g
-
kestane, pişmiş, soyulmuş ikiye bölünmüş300 g
-
taze kekik sadece yaprakları2 filiz
-
tuz1 tk
-
krem peynir170 g
-
soğan parçalara bölünmüş (2- 3 cm)80 g
-
40 g kuru üzümturna yemişi, kurutulmuş40 g
-
karabiber1 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
8.1 g
Kalori
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Yağ
35.7 g
Lif
3.1 g
Karbonhidrat
63.2 g