Cihazlar ve Aksesuarlar
Portakallı Baton Kek
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
8 porsiyon
Malzemeler
-
tereyağı, yağlamak içinayçiçek yağı yağlamak için
-
şeker250 g
-
portakal soyulmamış, dörde bölünmüş, çekirdeksiz1
-
yumurta3
-
100 g tereyağı, parçalara bölünmüş, oda sıcaklığındaayçiçek yağı100 g
-
130 g kremayoğurt130 g
-
un unlamak için ekstra un250 g
-
kabartma tozu15 g
-
tuz1 tutam
-
şeker serpmek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
206.3 mg
Protein
6.7 g
Kalori
1640.2 kJ /
392 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
1.2 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
58.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Ev Yapımına Güveniyoruz
40 Tarif
Türkiye
Türkiye
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Tarif
Türkiye
Türkiye