Ricotta con pesto di piselli

4.9 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 700 g di acqua
  • 150 g di pisellini surgelati
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 70 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g di menta fresca le foglioline
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 350 g di ricotta vaccina

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 480.6 mg
Protein 14.5 g
Kalori 1238.3 kJ / 296 kcal
Yağ 23.7 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 9.4 g
Karbonhidrat 6.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...