Layer Cake au chocolat et sauce caramel au beurre salé

Değerlendirme yok
Hazırlık 1sa
Toplam 2sa 40 dk
12 morceaux

Malzemeler

Génoise au chocolat
  • 60 g de beurre mou, en morceaux et un peu plus pour graisser
  • 250 g de sucre
  • 8 œufs
  • 170 g de farine
  • 1 c. à café de poudre à lever
  • 80 g de cacao en poudre non sucré
  • 2 pincées de sel
Farce et nappage
  • 100 g de sauce au caramel
  • 100 g de beurre mou, en morceaux
  • 1 c. à café de sel de mer
  • 680 g de crème entière, froide

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 morceau

Protein 9 g
Kalori 2142 kJ / 512 kcal
Yağ 35 g
Lif 2.3 g
Karbonhidrat 39 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...