Spaghetti al pomodoro e funghi

4.4 14 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 1 dado per brodo vegetale sbriciolato
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 pizzico di peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
  • 100 g di pancetta a cubetti (isteğe bağlı)
  • 80 g di funghi sott'olio sgocciolati, a fette
  • 300 g di salsa di pomodoro
  • 550 g di acqua
  • 300 g di spaghetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 803.2 mg
Protein 11.3 g
Kalori 1492.7 kJ / 356.8 kcal
Yağ 7.6 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 1.1 g
Karbonhidrat 60.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...