Pasta risottata al pomodoro, aglio e cozze

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di sale
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 400 g di cozze surgelate (il muscolo), scongelate
  • 400 g di pasta secca tipo penne rigate
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1500.9 mg
Protein 17.7 g
Kalori 1791 kJ / 428.1 kcal
Yağ 14.3 g
Lif 3.5 g
Doymuş Yağ 2.1 g
Karbonhidrat 56.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...