Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 portions

Malzemeler

  • 220 g de flocons d'avoine sans gluten
  • 1 c. à café de sel
  • 50 g de beurre
  • 5 œufs
  • 180 g de séré maigre
  • 200 g de gorgonzola
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
  • 2 poires
  • 40 g de cerneaux de noix

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 636 mg
Protein 20 g
Kalori 2439.6 kJ / 583.1 kcal
Yağ 45.8 g
Lif 5.9 g
Doymuş Yağ 17.9 g
Karbonhidrat 27.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...