Pappardelle con con gamberi e funghi in salsa di foie gras

3.5 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 porzioni

Malzemeler

  • 500 g di gamberi crudi
  • 2 spicchi di aglio
  • 6 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 6 pizzichi di sale
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di brandy
  • 300 g di acqua
  • 2 foglie di alloro secche
  • 250 g di cipolla in spicchi
  • 80 g di fegato d'oca (foie gras), semi cotto
  • 250 g di funghi porcini freschi sott'olio, sgocciolati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle (o fresca)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1155.1 mg
Protein 36.1 g
Kalori 2661 kJ / 636 kcal
Yağ 25.5 g
Lif 3.1 g
Doymuş Yağ 4.8 g
Karbonhidrat 64 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...