Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri

3.9 8 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
8 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di patatine in sacchetto
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di porri a fette (1 cm)
  • 8 medaglioni di nasello senza pelle e senza osso (600-700 g)
  • 50 g di miele
  • 150 g di patata sbucciata e a pezzi
  • 10 g di sale
  • 500 g di brodo vegetale
    500 g di acqua, + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 898 mg
Protein 16.6 g
Kalori 921 kJ / 220 kcal
Yağ 9.9 g
Lif 2.6 g
Doymuş Yağ 1.9 g
Karbonhidrat 16.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...