Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di pane bianco raffermo a pezzi
  • 4 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 150 g di pastinaca pelata e a pezzi (3 cm)
  • 150 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 50 g di pancetta di maiale a dadini piccoli
  • 20 g di burro a temperatura ambiente
  • 8 capesante grandi, senza corallo
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 316.4 mg
Protein 8.5 g
Kalori 1021 kJ / 244 kcal
Yağ 18 g
Lif 2.2 g
Doymuş Yağ 6.2 g
Karbonhidrat 12.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...