Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chermoula Marinasyonu ve Chermoula Sosu
- 40 g taze kişniş, sadece yaprakları
- 80 g zeytinyağı, güveci yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 4 yk limon suyu
- 4 diş sarımsak
- 4 yk toz tatlı kırmızı biber
- 2 yk toz kimyon
- 2 tk tuz
- 2 tk kurutulmuş zencefil tozu
- 2 tk pul biber (isteğe bağlı)
- 120 g su
Balık
-
1000
g derisiz, kılçıksız çipura fileto
veya 1000 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto, derisiz kılçıksız - 300 g havuç, orta boy, dilimlenmiş (yakl. 2-3 mm)
- 600 g domates, dilimlenmiş (yakl. 1 cm)
- 350 g yeşil ve kırmızı biber, dilimlenmiş (yakl. 1 cm)
- 200 g patates (orta boy), dilimlenmiş (yakl. 2-3 mm)
- 2 limon, dilimlenmiş (yakl. 5 mm)
- 100 g çekirdeksiz siyah zeytin
- ¾ tk tuz
- ½ tk karabiber
Hurmalı Kuskus
- 500 g köftelik bulgur
- 140 g hurma, çekirdeksiz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 2 yk ev yapımı sebze bulyon (bk. Öneriler)
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- 4 yk taze kişniş, sadece yaprakları
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2558.7 kJ / 611.5 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Karbonhidrat
- 82.2 g
- Yağ
- 17.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 1315.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r905728