Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta

Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta

4.6 43 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions

Malzemeler

  • 400 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 200 g de pancetta coupée en lardons.
    200 g de lardons fumés
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de pecorino au poivre, râpé
    50 g de parmesan râpé
  • 6 figues fraîches de belle taille, dont 4 coupées en dés et 2 coupées en tranches
  • pecorino
  • du poivre moulu

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 695 mg
Protein 28.4 g
Kalori 3928.5 kJ / 938.9 kcal
Yağ 47.9 g
Lif 6.7 g
Doymuş Yağ 18.8 g
Karbonhidrat 98.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...