Glasnudel-Kräuter-Salat mit Ponzu-Erdbeeren und Erdnüssen

4.4 14 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
5 Portionen

Malzemeler

  • Erdnüsse, geröstet, gesalzen und etwas mehr zum Garnieren
    100 g
  • Koriander, frisch grob gehackt
    5 g
  • Petersilienblätter
    10 g
  • Minzblätter
    5 g
  • Chilischote nach Geschmack entkernt, in kleinen Stücken
    1
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    15 g
  • Erdbeeren, frisch halbiert
    400 g
    400 g Cherry-Tomaten, halbiert
  • Ponzu-Sauce
    65 g
  • Honig
    15 g
  • Zesten von Limettenschale
    3 TL
  • Reisessig
    20 g
  • Vermicelli Glasnudeln in der Mitte zerbrochen
    250 g
  • Wasser
    750 g
  • Sesamöl
    45 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Limettensaft
    10 g
  • Salz (isteğe bağlı)
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert (isteğe bağlı)
    ½ TL
  • Chilipaste (isteğe bağlı)
    5 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    40 g
  • Rucola (isteğe bağlı)
    50 g
  • Sesam, geröstet (isteğe bağlı) zum Garnieren

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 275 mg
Protein 7 g
Kalori 1784 kJ / 426 kcal
Yağ 20 g
Lif 4.8 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 59 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...