Entrecote con risotto ai funghi

Entrecote con risotto ai funghi

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
2 porzioni

Malzemeler

  • 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di burro
  • 125 g di funghi champignon cremino
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
  • 30 g di vino bianco secco
  • 410 g di acqua
  • ½ dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 entrecote circa 2 cm di spessore
  • olio extravergine di oliva

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 882.1 mg
Protein 75.5 g
Kalori 4106 kJ / 981 kcal
Yağ 41.3 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 17.3 g
Karbonhidrat 69.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...