Baguette tradition et baguette épi

Baguette tradition et baguette épi

4.2 115 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 15 dk
3 pièces

Malzemeler

  • 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 pièce

Sodyum 2108 mg
Protein 19.2 g
Kalori 2606.3 kJ / 622.9 kcal
Yağ 2 g
Lif 5.8 g
Doymuş Yağ 0.4 g
Karbonhidrat 129.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...