Gambas et haricots sautés à l'ail, mousseline au citron

Gambas et haricots sautés à l'ail, mousseline au citron

4.4 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • 6 gousses d'ail
  • 5 brins de persil frais
  • 100 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de zaatar
  • 1 pincée de piment
  • 20 gambas crues, décortiquées
  • 540 g d'eau
  • 200 g d'haricots verts extra-fins écossés
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 50 g de mascarpone
  • 3 jaunes d'œufs
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 120 g de beurre fondu

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 31 g
Kalori 3320 kJ / 790 kcal
Yağ 68 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...