Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La purée de courge butternut
- 1 oignon, coupé en quatre
- 20 g de beurre
- 700 g de courge butternut
- 1000 g de bouillon de légumes
Le rosbif
- 800 g de rôti de bœuf, filet de rosbif
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
La sauce et le dressage
- 1 échalote
- 40 g de beurre
-
200
g de champignons sauvages frais
veya 200 g de cèpes frais, émincés - du sel
- du poivre moulu
- 100 g de foie gras de canard cuit et quelques cubes pour le dressage
- 10 g de cèpes séchés
- 200 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil, hachés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2446 kJ / 588 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r903002