Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux

Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux

4.2 6 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 15 dk
8 portions

Malzemeler

  • 1 pâte feuilletée
  • 1 jaune d'œuf dilué avec 1 c. à soupe d’eau
  • 20 g de noisettes en poudre
  • 95 g de parmesan râpé
  • 100 g de lait
  • 3 branches de thym frais effeuillées
  • 2 g d'agar-agar
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
  • 1 poireau coupé en tronçons
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 50 g de vin blanc
  • 70 g de bouillon de légumes
  • 8 noisettes concassées

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 0 mg
Protein 9 g
Kalori 1386 kJ / 333 kcal
Yağ 26 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 16 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...