Cihazlar ve Aksesuarlar
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Pişmiş Armut
-
armut sert, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
şeker20 g
-
tuz1 tutam
-
toz tarçın1 tutam
-
toz muskat1 tutam
Yulaf Lapası
-
süt600 g
-
yulaf gevreği120 g
-
şeker20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
10.5 g
Kalori
1228.2 kJ /
293.6 kcal
Yağ
7.3 g
Lif
5.5 g
Karbonhidrat
49 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Yaza Hazırlık
15 Tarif
Türkiye
Türkiye