Veau aux carottes et au cerfeuil

Veau aux carottes et au cerfeuil

3.9 12 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 550 g de sauté de veau (tendrons ou jarret)
  • 300 g de vin blanc
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 450 g de carottes (4), en rondelles
  • 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 209.8 mg
Protein 30.3 g
Kalori 1221.8 kJ / 292 kcal
Yağ 3.9 g
Lif 4.9 g
Doymuş Yağ 1.1 g
Karbonhidrat 20.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...