Crespelle ai funghi

Crespelle ai funghi

4.6 9 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 1sa 30 dk
8 porzioni

Malzemeler

Crêpes
  • 70 g di burro
  • 850 g di latte
  • 350 g di farina tipo 00
  • 5 uova
  • 2 pizzichi di sale
Besciamella
  • 750 g di latte intero
  • 60 g di burro a pezzi
  • 70 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (isteğe bağlı)
Terminare la preparazione
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi champignon freschi a pezzi
  • 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • fili di erba cipollina fresca q.b.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 481.6 mg
Protein 17.9 g
Kalori 1914.4 kJ / 457.6 kcal
Yağ 26 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 12.5 g
Karbonhidrat 38.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...