Torta salata funghi e patate

Torta salata funghi e patate

3.7 30 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
10 fette

Malzemeler

Pasta brisèe
  • 150 g di farina tipo 00
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di funghi finferli freschi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 2 patate pelate e a fettine sottili
  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 3 uova
  • 100 g di latte
  • 100 g di ricotta fresca ben scolata

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 353.7 mg
Protein 10.5 g
Kalori 1138.1 kJ / 272 kcal
Yağ 19.9 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 5.6 g
Karbonhidrat 13.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...