Minestra di orzo e funghi

Minestra di orzo e funghi

4.6 58 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 porro a listarelle
  • 300 g di funghi a tocchetti
  • 700 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
  • 5 g di sale + q.b.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 604.3 mg
Protein 7.9 g
Kalori 1111.5 kJ / 265.7 kcal
Yağ 11.1 g
Lif 8.3 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Karbonhidrat 36.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...