Crostata di pomodori con pesto

Crostata di pomodori con pesto

4.6 65 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 fette

Malzemeler

Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
  • 150 g di farina tipo 00
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 45 g di acqua fredda
Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 100 g di ricotta fresca ben sgocciolata
  • 300 g di pomodorini (ad es. rossi, gialli e verdi)
  • 2 pizzichi di fior di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 - 2 pizzichi di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 439.1 mg
Protein 10.1 g
Kalori 1428.2 kJ / 341.3 kcal
Yağ 26 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 6.6 g
Karbonhidrat 17.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...