Pain brioché sans gluten

Pain brioché sans gluten

4.7 15 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 50 dk
12 tranches

Malzemeler

Pré-fermentation
  • 180 g de lait
  • 70 g de sucre en poudre
  • 25 g de levure boulangère fraîche
  • 20 g de farine de sarrasin maison ou certifiée sans gluten
  • 100 g de beurre mou et un peu pour le moule
  • 3 œufs
  • 380 g de mélange de farine pour pain sans gluten et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à soupe de cosse de psyllium en poudre
Finitions
  • 1 œuf battu

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 tranche

Sodyum 402.7 mg
Protein 4.6 g
Kalori 1071.6 kJ / 256.1 kcal
Yağ 9 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 5.1 g
Karbonhidrat 37.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...