Risotto allo Champagne

Risotto allo Champagne

3.7 46 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 60 g di cipolla in quarti (1 cipolla)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
  • 400 g di Champagne
    400 g di spumante, secco
  • 600 g brodo di carne caldo
    600 g di acqua, calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
  • 1 pizzico di sale
  • 30 g di burro a pezzi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 12.7 g
Kalori 2771 kJ / 662 kcal
Yağ 17.8 g
Karbonhidrat 101.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...