Rigatoni affumicati

Rigatoni affumicati

3.9 44 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 200 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di pomodori pelati
  • 2 pizzichi di sale
  • 320 g di pasta secca tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta
  • 4 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 26.6 g
Kalori 2356 kJ / 563 kcal
Yağ 25.4 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 60.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...