Finocchi ripieni al cous cous

Finocchi ripieni al cous cous

4.7 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 porzioni

Malzemeler

  • 250 g di cous-cous
  • 750 g di acqua
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 3 finocchi grossi
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 fetta di limone preferibilmente biologico
  • 50 g di uva passa ammollata in acqua tiepida e strizzata
  • 6 prugne secche denocciolate a tocchetti
  • 6 albicocche secche denocciolate a tocchetti
  • 3 rametti di finocchietto selvatico lavato e asciugato
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di succo di limone

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 80.5 mg
Protein 6.1 g
Kalori 1337.9 kJ / 319.8 kcal
Yağ 10.8 g
Lif 4.6 g
Doymuş Yağ 1.6 g
Karbonhidrat 52.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...