Gnocchi di zucca al Taleggio

Gnocchi di zucca al Taleggio

2.9 21 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 500 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette
  • 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
  • 630 g farina tipo 0
  • 2 - 3 pezzi di scorza di limone (isteğe bağlı) preferibilmente biologica
  • 1 uovo
  • 2 cucchiaino di sale
  • 25 g di burro
  • 300 g di latte
  • 150 g di Taleggio a pezzi
  • 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1151.6 mg
Protein 23.5 g
Kalori 2660.9 kJ / 636 kcal
Yağ 15.2 g
Lif 4.9 g
Doymuş Yağ 8.9 g
Karbonhidrat 99.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...