Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano

Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano

4.5 50 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 8 pomodori datterino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 500 g di cavolfiore romano, pulito e in cimette
  • 1 cipolla in quarti
  • 500 g di acqua
  • ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • 4 pomodori secchi sott'olio a pezzi piccoli

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 37.9 g
Kalori 1498 kJ / 358 kcal
Yağ 19.1 g
Lif 3.8 g
Karbonhidrat 9.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...