Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 油
- 1 枝 新鮮紅辣椒, 切段
- 260 克 排骨 ,切塊,先以熱水川燙去血水
- 30 克 蔥 ,切段
- 150 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 400 克 水
- 60 克 日式醬油
- 1 大匙 清酒
- 15 克 糖
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1533 kJ / 365 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Karbonhidrat
- 18.35 g
- Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 2.28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r87612