Torrette d'anatra e gambero

Torrette d'anatra e gambero

3.0 2 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 440 g di acqua + q.b.
  • ½ arancia preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
  • 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
  • 8 code di gambero pulite e lavate
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
  • 200 g di yogurt greco
  • 20 g di succo di arancia spremuto fresco

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 39.3 g
Kalori 1728 kJ / 413 kcal
Yağ 27.5 g
Lif 0.6 g
Karbonhidrat 2.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...