Risotto ai peperoni

Risotto ai peperoni

4.4 11 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a listarelle (1 cm)
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
    5 g di sale, + q.b.
  • 30 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 11.4 mg
Protein 7.3 g
Kalori 1788.5 kJ / 427.5 kcal
Yağ 14.5 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 5.3 g
Karbonhidrat 66.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...