Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 porzioni

Malzemeler

  • 2 filetti di nasello (senza pelle e lische)
  • ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di acqua
  • 1 cucchiaio di succo di limone
  • 2 cuori di carciofo puliti e in quarti
  • 1 dado per brodo di pesce
  • 1 cucchiaio di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)
  • 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 191.6 mg
Protein 43.2 g
Kalori 1214.3 kJ / 290.3 kcal
Yağ 9.4 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 7.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...