Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

3.7 23 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 25sa
800 g

Malzemeler

  • 500 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di farina di grano saraceno
  • 4 g di sale
  • semi misti a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 800 g

Sodyum 1582 mg
Protein 62 g
Kalori 7697 kJ / 1840 kcal
Yağ 46.5 g
Lif 30 g
Doymuş Yağ 4.3 g
Karbonhidrat 312.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...