Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 leek, trimmed, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 cm piece fresh turmeric, peeled
- 180 g extra virgin olive oil, plus 2 tsp extra to drizzle
- 2 tsp tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fennel seeds
- 1 cinnamon quill
- 3 star anise
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground sweet paprika
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground coriander
- 1 pinch saffron threads
- 250 g orange juice
- 125 g rice wine vinegar
- 60 g white wine vinegar
- 1 tsp mirin
- 625 g water
- 30 g coconut sugar
- 6 barramundi fillets, skinless (approx.140 g each)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 6 cherry tomatoes
- 1 carrot, peeled into ribbons
- 1 red capsicum, finely sliced
- 1 fennel bulb, finely sliced, fronds reserved for garnishing
- 1 zucchini, peeled into ribbons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2161 kJ / 516.5 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 33.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 134.3 mg
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r825953