Risotto con petali di carote e caprino

Risotto con petali di carote e caprino

4.9 17 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 350 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a metà
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 800 g di acqua
  • 20 g di dado per brodo vegetale
  • 150 g di caprino fresco
  • olio di semi di arachide q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 272.1 mg
Protein 12.7 g
Kalori 2156.5 kJ / 515.5 kcal
Yağ 20.3 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 7.7 g
Karbonhidrat 72.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...