Uyumlu sürümler
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 sprigs fresh mixed herbs, e.g. parsley, chives, thyme, coriander, basil
- 2000 g pork shoulder, boneless
- 250 g red peppers (2-3 peppers) sliced (1 cm)
- 3 tsp fine sea salt
- 1 ¼ tsp ground black pepper
- 300 g apple juice
- 2 dried bay leaves
- 2 cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp mustard
- 600 g water
- 500 g carrots, sliced (3 cm)
- 80 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g fresh chilli, deseeded if desired, thinly sliced
- 200 g apples, diced (1 cm)
- ¼ tsp ground ginger
- 80 g brown sugar
- 25 g apple balsamic vinegar
- 5 g freshly squeezed lemon juice
- 80 g dried apricots, quartered
- 300 g liquid vegetable stock
- 1000 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 400 g broccoli florets
-
100
g coconut cream
veya 100 g coconut milk - 250 g red wine, Malaga or Pedro Ximenez
- 2 Tbsp orange juice, freshly squeezed
- 1 tsp cornflour
- 50 g double cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5474.8 kJ / 1308.5 kcal
- Protein
- 65.6 g
- Karbonhidrat
- 91.7 g
- Yağ
- 73.1 g
- Doymuş Yağ
- 26.7 g
- Lif
- 13.9 g
- Sodyum
- 1603.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r825583