Omelette aux blancs d’œufs

Omelette aux blancs d’œufs

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
2 portions

Malzemeler

  • 85 g de gruyère coupé en cubes
  • 115 g de tomates évidées, épépinées, coupées en quartiers
  • 8 feuille de basilic frais prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
  • 595 g d'eau
  • 5 blancs d'œufs de gros calibre
  • sel au goût
  • poivre noir moulu au goût
  • crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 2 portions

Sodyum 986 mg
Protein 40 g
Kalori 1933 kJ / 462 kcal
Yağ 29 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 17 g
Karbonhidrat 9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...