Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini

Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini

3.8 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porzioni

Malzemeler

Tagliatelle verdi
  • 100 g di rucola
  • 200 g di farina tipo 00
  • 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 700 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 1 ½ cucchiaino di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 806.2 mg
Protein 19.1 g
Kalori 2500.5 kJ / 597.5 kcal
Yağ 23.4 g
Lif 4.9 g
Doymuş Yağ 4.1 g
Karbonhidrat 83 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...