Rustici alla carbonara

Rustici alla carbonara

4.7 6 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
10 pezzi

Malzemeler

Ripieno
  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di guanciale a cubetti o striscioline
  • 250 g di latte intero
  • 25 g di farina tipo 00
  • ⅓ di cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 3 tuorli
Terminare la preparazione
  • 1 uovo sbattuto
  • 2 dosi di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
  • pepe nero macinato a piacere

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Sodyum 497.8 mg
Protein 10 g
Kalori 2433 kJ / 582 kcal
Yağ 45.7 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 24.3 g
Karbonhidrat 34.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...