Farro con gamberi e agrumi

Farro con gamberi e agrumi

4.8 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di cipolla rossa a fettine sottili
  • 1150 g di acqua
  • 40 g di aceto di vino
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di succo di arancia, spremuto fresco
  • 4 - 6 pizzichi di sale
  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 400 g di code di gambero fresche sgusciate e private del filo intestinale
  • ½ arancia, preferibilmente biologica con la scorza, a fettine (6-7 mm circa)
  • 250 g di farro perlato
  • 5 g di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1440.2 mg
Protein 23.8 g
Kalori 1914 kJ / 458 kcal
Yağ 19.7 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 48.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...