Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zerdeçal ve Zencefil Macunu
- 50 g zerdeçal, taze, soyulmuş ve parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve parçalara bölünmüş (2 cm)
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 1 - 2 tk karabiber
- 2 yk su
Çay
- ½ limon, kabuğu soyulmuş, iç kısmı
- 10 g zencefil, taze kök
- 1000 g su
- ¼ tk tarçın, toz
- 1 - 2 yk akçaağaç şurubu, damak tadına göre
- buz küpü, sunum için
- nane yaprağı, sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 166 kJ / 39.5 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 4.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r823239